Kosár

Az Ön kosara még üres.
Termékek megrendeléséhez kérjük használja a "Kosár"-ba gombot!

Promóciós kód


Pénzvisszafizetési garancia
Ügyfélszolgálat
Bankkártyás fizetési lehetőség
Vodafone Kedd elfogadóhely
Vital magazin vásárlóinknak
Ajándék vásárlóinknak
Bio Hair kupon
Ikon pontkártya
Ingyenes szállítás nap
Pick Pack Pont
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árak és paraméterek összehasonlítása az Árukeresőn

Házi praktikák


Házi praktikák AlmaWin és Klar öko tisztítószerek használatához!

 

Folttisztítás

 

Fű, vörösbor, tinta, gyanta, vér és gyümölcsfoltok a háziasszony rémálmai közé tartoznak, eltüntetésük sokszor igazi kihívást jelent. Folttisztító szereinkkel bárki könnyedén megbirkózik a makacs foltokkal, anélkül, hogy mérgező vegyszerekkel sokkolná a környezetet. A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

 

Zsíros foltok és erősen szennyezett ruhák

 

Nedvesítsük be a foltot, majd dörzsöljük be AlmaWin Öko folttisztító szappannal vagy Klar folyékony folttisztítóval. Hagyjuk rövid ideig hatni, majd mossuk ki a többi ruhával együtt. Makacs foltok esetén ismételjük meg a műveletet.

 

Olajos munkaruhák esetén

Adjon egy kupaknyit a mosószerhez az Almawin narancsolajból. Általában hígítva használjuk, makacs zsír- és olajfoltok esetén hígítatlanul öntsük a megnedvesített szennyezett felületre, majd a szennyeződés mértékétől függőn 5-15 percig hagyjuk hatni, dörzsöljük át, majd mossuk ki a ruhát.

 

Gyümölcsfolt

Áztassuk be a foltos ruhát Almawin oxigénes fehérítős vagy Klar oxigénes fehérítős vízbe. Dörzsöljük át, majd mossuk ki szokás szerint. Makacs foltok esetén áztassuk tovább ill. ismételjük meg a műveletet. Az AlmaWin Öko folttisztító szappan, Klar folttisztítóval  is hatékonyan kezelhetjük a foltokat.

 

Festék folt

AlmaWin Narancsolajos tisztítószerrel óvatosan, mindig keveset használva dörzsöljük a foltot. A textílián minden esetben végezzünk előzőleg próbát!

 

Vörösbor, Vérfolt

Az Almawin oxigénes fehérítő vagy Klar oxigénes fehérítő feloldja a szerves foltokat. Szórjunk belőle a foltra, kevés vízzel dörzsöljük el és hagyjuk hatni. A továbbiakban szokás szerint mossuk ki a textíliát. Makacs foltok esetén ismételjük meg a műveletet, illetve használjunk pár csepp AlmaWin Narancsolajos tisztítószert. A textílián minden esetben végezzünk előzőleg próbát!

 

Fűfolt

Az Almawin oxigénes fehérítő vagy Klar oxigénes fehérítő feloldja a szerves foltokat. Szórjunk belőle a foltra, kevés vízzel dörzsöljük el és hagyjuk hatni. A továbbiakban szokás szerint mossuk ki a textíliát. Makacs foltok esetén ismételjük meg a műveletet, illetve dörzsöljük át Almawin folttisztítóval vagy Klar folttisztítóval is. A textílián minden esetben végezzünk előzőleg próbát!

 

Gyertyaviasz, fenyőgyanta

Nedvesítsük be az érintett textíliát, cseppentsünk rá AlmaWin Narancsolajos tisztítószert, dörzsöljük át, és mossuk ki szokás szerint.

 

Tintafolt, Filcfolt

Az AlmaWin Narancsolajos tisztítószer csodákra képes. Nedvesítsük be az érintett textíliát, cseppentsünk rá AlmaWin Narancsolajos tisztítószert, dörzsöljük át, és mossuk ki szokás szerint. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Kátrány, szurok

Az AlmaWin Narancsolajos tisztítószer csodákra képes. Kevés vízzel hígítva mossuk át a szennyezett felületet, majd a szennyeződés mértékétől függőn 5-15 percig hagyjuk hatni, dörzsöljük át, majd mossuk le tiszta vízzel. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Konyhai praktikák

 

A konyha az étkezéseknek és az étel elkészítésének színhelye, ezért valamennyi család életében kiemelkedően fontos szerepe van. A tisztaság a főzésnél soha sem elhanyagolható, ugyanakkor fokozottan ügyelnünk kell rá, hogy a konyhában a lehető legkevesebb vegyszert, egészségkárosító anyagot használjuk, hiszen az étellel sok minden bejut a szervezetünkbe. Az ideális konyhai tisztítószer egyszerre kíméletlen a szennyeződésekkel szemben, és ártalmatlan az egészségre nézve.

A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

 

Zsíros szennyeződés eltávolítása konyhapultról, sütőből, tűzhelyről, stb.

Az Almawin háztartási tisztítószere vagy a Klar háztartási tisztítószere igazi jolly joker. Az egyiknek minden zöld háztartásban ott a helye. Általánosságban használjuk hígítva, makacs zsírfoltok esetén hígítatlanul öntsük a megnedvesített szennyezett felületre, majd a szennyeződés mértékétől függőn 1-5 percig hagyjuk hatni, dörzsöljük át, majd mossuk le. Hígítva a konyhabútor lemosására is tökéletes. Az AlmaWin Narancsolajos tisztítószer megfelelő tűzhelyek, sütők zsírtalanítására. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Csempe, csap általános tisztítás

Az Almawin fürdő tisztítószer és a Klar szórófejes fürdőszoba tisztítója gyorsan és hatékonyan tisztítja le a főzés után visszamaradt zsírfoltokat is. Hígítás nélkül alkalmazzuk. Permetezzük közvetlenül a tisztítandó nedves felületre, kenjük szét, majd a szennyeződés mértékétől függőn 1-5 percig hagyjuk hatni, végül öblítsük le. A nedves csapokra fújva finoman puha ronggyal átdörzsöljük, lemossuk, majd száraz ruhával áttöröljük. Természetesen ragyogó tisztaságot kapunk. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Kukaszag megszüntetése

Az Almawin Narancsolaj természetes narancs és citrus illóolaj-tartalmának köszönhetően megszünteti a kukában kialakult szagokat. Élmény vele dolgozni. Súrolja ki kukát, majd tegyen az Almawin Narancsolajból néhány cseppet pár percre a kukában álló vízbe. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Konyhabútor zsírtalanítása

Az Almawin háztartási tisztítószere vagy a Klar háztartási tisztítószere igazi jolly joker.  Az egyiknek minden zöld háztartásban ott a helye. Higítsuk fel egy vödör vízben és mossuk át vele alaposan a konyhabútort. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Fertőtlenítés természetesen: munkalap, hűtő, vágódeszka

A munkalapot és egyéb konyhai eszközöket nem árt rendszeresen fertőtleníteni. A Klar fertőtlenítőszer vagy Klar fertőtlenítő spray nem árt az egészségnek, belégzése nem mérgező. A kívánt felületre permetezve 60 másodpercig hagyjuk hatni, majd száradni. Az érintett felületet előtisztítani, vagy a fertőtlenítést követően nem szükséges lemosni. A szórófejes változattal még gyorsabban végzünk. Utazáshoz különösen ajánlott.

 

Vízkő mentesítés

Csapok, mosdók, mosogató esetén használhatjuk Klar citromsavas vízkőoldó folyadékot. Vízforraló esetén 1-2 evőkanál Klar citromsavas vízkőoldó port oldjunk fel 1 l vízben, öntsük az oldatot a forralóedénybe, forraljuk fel. Rövid ideig hagyjuk hatni, majd nagyon alaposan öblítsük ki. Mosogatógép esetén a Klar citromsavas vízkőoldó porból tegyünk 5-6 evőkanállal a mosogatógépbe, válasszuk ki a 60°C-os edénytisztító programot és futtassuk le. Tea és kávéfőző gépek esetén 1-2 evőkanál Klar citromsavas vízkőoldó port oldjunk fel 1 l vízben, majd töltsük bele a tisztítandó víztartályba. Beprogramozzuk a gépet és főzzünk le egy csészényi vizet. Ezt követően a maradék vizet is felforraljuk, végül 2-szer átöblítjük a készüléket tiszta vízzel. Vegye figyelembe a gyártó használati utasítását!

 

Tűzhely és kerámia tűzhely tisztítása

Az Almawin háztartási tisztítószert vagy a Klar háztartási tisztítószert használhatjuk hígítva, makacs foltok esetén hígítatlanul öntsük a szennyezett felületre, dörzsöljük át, hagyjuk hatni, majd mossuk le. Az Almawin súroló koncentrátum vagy a Klar súrolótej tökéletes az odaéget ételmaradék eltávolítására. Bármelyik tisztítószer karcmentesen használható kerámia főzőlapok természetes tisztításához. Öntsön egy keveset hígítás nélkül vizes szivacsra vagy a vizes felületre, súrolás után alaposan öblítse le, majd törölje szárazra. Használat előtt mindig felrázandó. Ha beszárad, kevés vízzel hígítható. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Szagelszívó tisztán tartása

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes. A fémszűrőt áztassuk be vízbe, amibe előzőleg pár csepp Almawin Narancsolajat tettünk. A víz a narancsolajtól fehér színű lesz. Hagyjuk ázni, ha nagyon makacs a szennyeződés, öntsük tömény Almawin Narancsolajat szivacsra és dörzsöljük át. Alaposan öblítsük le. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Réz- és fémtárgyak tisztítása

Az Almawin súroló koncentrátum vagy a Klar súrolótej tökéletes választás erre a célra. Öntsön egy keveset hígítás nélkül vizes szivacsra vagy a vizes felületre, súrolás után alaposan öblítse le, majd törölje szárazra. Használat előtt mindig felrázandó. Ha beszárad, kevés vízzel hígítható. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Padlótisztítás

Csupán egy kupak elegendő a felmosó vízhez a Klar padlótisztítóból. Ragyogó, természetes tisztaság minden padlón, parkettán. Ha szeretnénk, hogy lakásunk, házunk frissen illatozzon, cseppenhetünk pár cseppet az Almawin Narancsolajból. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Tippek mosogatógéphez

Tea és kávéfoltok esetén a mosogatógép elindításakor adjon 1-2 evőkanál Almawin oxigénes fehérítőt vagy Klar oxigénes fehérítőt a mosogatószerhez, és úgy indítsa el a programot. Mindig használjon Almawin regeneráló sót vagy Klar regeneráló sót és Klar öblítőszert. Mosogasson rendszeresen magas hőfokon, hogy elkerülje a zsíros lerakódást, algásodást és baktériumok megtelepedését. A mosogatógép szagtalanításához tegyünk a mosogatószer adagolóba 2-3 evőkanál AlmaWin oxigénes fehérítőt vagy Klar oxigénes fehérítőt, majd indítsunk el egy programot. Figyelem: ne használjuk egy időben az oxigénes fehérítőt és a vízkőoldót!

 

Fürdőszoba tisztítás

A fürdőszobában indul és fejeződik be a napunk, ezért egyáltalán nem elhanyagolható, milyen hatások érnek itt bennünket. Mivel a bőrön keresztül számos anyag felszívódik, a tisztaság hiánya, a szennyeződések, és az ártalmas vegyszerek egyaránt károsan hatnak az egészségünkre. A fürdő valóban a tisztaság megtestesítője kell legyen, de csak akkor lehetünk nyugodtak, ha ezt egészségünket megkímélő szerekkel érjük el.

A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

 

Csapok, csempe takarítás

Az Almawin és a Klar szórófejes fürdőszoba tisztítója gyorsan és hatékonyan tisztít, leszedi a szappan maradványokat, vízkövet. Hígítás nélkül alkalmazzuk. Permetezzük közvetlenül a tisztítandó nedves felületre, kenjük szét, majd a szennyeződés mértékétől függőn 1-5 percig hagyjuk hatni, végül öblítsük le. A letisztított csapot száraz ruhával áttöröljük. Természetesen ragyogó tisztaságot kapunk. Az Almawin háztartási tisztítószert vagy a Klar háztartási tisztítószere igazi jolly joker. Az egyiknek minden zöld háztartásban ott a helye. Makacs foltok esetén hígítatlanul öntsük a nedvesített szennyezett felületre, dörzsöljük át, hagyjuk hatni, majd mossuk le. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Vízkő

A Klar Citromsavas vízkőoldó folyadéka a citromsav erejével távolítja el a vízkő foltokat és a szappanmaradványokat a fürdőkád, valamint a fürdőszobai berendezések felületéről. A felületek tisztításához mindig meleg vagy forró vízzel hígítsuk.

 

WC takarítás

Az Almawin WC tisztító és Klar kacsa formájú WC tisztítója könnyen kezelhető a WC takarításánál. Az Almawin fürdőszoba tisztítóját is használhatjuk a WC-hez: permetezzük a WC-kagylóba, majd néhány perc után súroljuk át a kefével, és öblítsük le. A WC kagylóban keletkező húgykő lerakódások eltávolítására hagyjuk hatni a szert egész éjszakára, majd reggel dörzsöljük jól át. Cseppentsen pár cseppet az Almawin Narancsolajból a WC-be, és a természetes narancs és citrus illóolaj azonnal belengi a WC- t, vegyszermentes, természetes illatot varázsolva, így nem kell többé a WC peremére akasztható szintetikus illatosítókkal bajlódni. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Padlótisztítás

Csupán egy kupak elegendő a felmosó vízhez a Klar padlótisztítóból. Ragyogó, természetes tisztaság minden padlón, parkettán. Ha szeretnénk, hogy lakásunk, házunk frissen illatozzon, cseppenthetünk pár cseppet az Almawin Narancsolajból. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Ablaktisztítás

Az Almawin ablaktisztítót vagy Klar ablaktisztítót választva először nedvesítsük be a tisztítandó üvegfelületet, permetezzünk rá néhányszor a tisztítóból, majd puha ruhával töröljük át. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Mosógép vízkőtlenítése

A Klar Citromsavas vízkőoldó porból tegyünk 5-7 evőkanállal a mosógép adagolótartályába, vagy a dobba. Indítsuk el a 95°-os programot, előmosás nélkül. Textíliával együtt ne használjuk.

 

Mosógép szagtalanítása

Tegyünk a mosószer adagolóba vagy a dobba 2-3 evőkanál AlmaWin oxigénes fehérítőt vagy Klar Oxigénes fehérítőt, majd indítsunk el egy programot. Figyelem: ne használjuk egy időben az oxigénes fehérítőt és a vízkőoldót!

 

Lefolyók tisztán tartása

Az AlmaWin oxigénes fehérítőt vagy Klar Oxigénes fehérítő ökológiailag kifogástalan módon tisztítja a lefolyókat, megszünteti a csövekben kialakult dugulásokat, és a kellemetlen szagokat. Egy evőkanál fehérítőszert tegyünk a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet és hagyjuk hatni. Rendszeres alkalmazásával megelőzhető a dugulás.

 

Mosási praktikák

Egyre több ember életét nehezítik meg a bőr allergiás megbetegedései, vagy a fokozott érzékenység. A csecsemők védtelen bőrére külön gondot kell fordítani, ám valójában mindannyiunk esetében fontos, hogy bőrünk ne érintkezzen ártalmas mosószerekkel. A leggondosabb öblítéssel is elkerülhetetlen, hogy mosószer részecskék maradjanak a textíliában. A természetes alapú mosószerek hozzáértő használat mellett gyönyörűvé varázsolják a ruhát, ám kímélik a bőrt, nem károsítják az egészséget.

A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

 

Hova tegyük a mosószert

A mosószert nem kell feltétlenül az adagoló rekeszbe tennünk. Próbálja ki közvetlenül a mosógép dobjába szórva a mosóport vagy a folyékony mosószert.

 

Mosószer adagolás

Sajnos Magyarországon nagyon sok helyen kemény a víz. Keresse fel a helyi Vízműveket és érdeklődjön a víz keménységéről. Ez alapján a dobozon található adagolás szerint használja az Almawin mosószereket és Klar mosószereket. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Mosószer érzékeny bőrre

Az Almawin mosószerek és Klar mosószerek. nem tartalmaznak bőrt irritáló összetevőket, ezért csecsemők, kisgyermekek, érzékeny bőrűek és allergiások, vagy bőrbetegségben szenvedők számára is kitűnő mosószerek.

 

Mosódió? Mi az?

Az Indiából származó mosódió feltört héjából természetes szappan jellegű hatóanyag szabadul fel, mely kiemelkedő tisztító hatással rendelkezik. A mosódió fákat és termésüket sem a betakarítás előtt, sem az után nem kezelik kémiai vegyszerekkel. A folyékony formában kapható mosódió megkönnyíti a mosást. Adagolása megegyezik bármilyen másik folyékony mosószerével. Ráadásul a folyékony mosódió mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! Babák esetén különösen javasolt. A folyékony mosódió garantáltan nem tartalmaz allergiakeltő és bőrirritációt okozó anyagokat, ezért különösen bőrbarát. Csecsemők, kisgyermekek, érzékeny bőrűek és allergiások, vagy bőrbetegségben (Neurodermitis, ekcéma, pikkelysömör) szenvedők számára is kitűnő mosószerek. Fehér mosásnál adjunk a folyékony mosódióhoz AlmaWin vagy Klar oxigénes fehérítő koncentrátumot. A Klar mosódió teljesen szagtalan, az öblítő programhoz ízlés szerint tehetünk pár csepp illóolajat.

 

Elszürkült ruhák

Ha úgy tapasztalja, hogy fehér ruhái szürkefátyolosak, adjon a mosáshoz rendszeresen 1-2 evőkanál Almawin vagy Klar oxigénes fehérítőt.

 

Megszürkült függöny mosása

Tegyen 6 evőkanál Almawin vagy Klar oxigénes fehérítőt az adagolórekeszbe, és mosószer hozzáadása nélkül mossa ki. A szürkefátyol eltűnik, a függöny ismét ragyogóan fehérré válik.
 

Erősen szennyezett ruhák

Tegyünk a mosószerhez vagy a mosógép dobjába Klar folyékony folttisztítót. További tippek a folttisztítás menűpont alatt.

 

Olajos munkaruhák esetén

adjon egy kupaknyit a mosószerhez az Almawin Narancsolajból. Általában hígítva használjuk, makacs zsír- és olajfoltok esetén hígítatlanul öntsük a megnedvesített szennyezett felületre, majd a szennyeződés mértékétől függőn 5-15 percig hagyjuk hatni, dörzsöljük át, majd mossuk ki a ruhát.

 

Illatosítás

Használja az Almawin természetes verbéna illatú öblítőjét. A változatosság kedvéért az öblítő helyett cseppenthet már csepp illóolajat is az öblítőrekeszbe.

 

Ház körüli trükkök

A modern ember alapvető elvárása a tiszta környezet. Ennek folyamatos fenntartásához rengeteg vegyszert és tisztítószert használunk, ezért napjainkban a háztartások nem elhanyagolható vegyi szennyezéssel súlytják az anyaföldet. Tisztaság és higiénia iránti igényeinkről nem kell lemondani, ha a természetes, növényi alapú tisztítószerek erejével dolgozunk. Hiszen mint olyan sokszor már, a takarításnál is beigazolódik, hogy a természet tudja a dolgát.

A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

 

Grillrostély tisztítása

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes. Hígítatlanul dörzsöljük be a szennyeződést, hagyjuk hatni, majd mossuk át tiszta vízzel. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Ragasztószer maradványok

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes, egyes ragasztószer könnyen eltávolítható vele. Hígítatlanul dörzsöljük át a szennyeződést, hagyjuk hatni, majd mossuk le vízzel. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Olajfesték, lakk, körömlakk

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes, sokféle festékfolt egyszerűen eltávolítható vele. Hígítatlanul dörzsöljük át a szennyeződést, hagyjuk hatni, majd mossuk le vízzel. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 
Kátrány, szurok, és guminyomok a padlóburkolatokon, az autón, kerékpáron
 

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes. Hígítatlanul dörzsöljük át a szennyeződést, és mossuk át vízzel. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Kutya, macska alom

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes. Mossunk fel az alom alatt és körül. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Állatketrec tisztán tartása

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes. Mossuk át a ketrecet Almawin Narancsolajos vízzel, majd mossuk le bő vízzel. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Bogarak az autó szélvédőn

Az ablakmosó vízbe ha pár csepp Almawin Narancsolajat adunk, sokkal könnyebben megszabadulhatunk az üvegre ragadt bogaraktól.

 

 

Forrás : Presto Pilot Kft. -  www.biotisztitoszer.hu

 


| 
|

Ajánlott termékek

Dr.Chen Instant Ginseng Tea

4 %

akciós termék
Dr.Chen Instant Ginseng Tea
A termék ára:
878 Ft

9 IKON pont

Kotányi Könnyu Konyha Parázsburgonya

A termék ára:
309 Ft

3 IKON pont

Greenmark Goji Bogyó 200 G

A termék ára:
1.448 Ft

14 IKON pont

Natura Tönkölykorpa

A termék ára:
253 Ft

3 IKON pont

Természetes Illóolaj Szegfuszeg

A termék ára:
399 Ft

4 IKON pont

Boszy Homoktövis Kapszula 60 Db

A termék ára:
1.538 Ft

15 IKON pont

Optima Amerikai Tozegáfonya Koncentrátum

A termék ára:
4.134 Ft

41 IKON pont

Dia-Wellness Száraztészta Szarvacska

A termék ára:
676 Ft

7 IKON pont

Szafi Fitt Eritrites Törökmogyorós Drazsé

4 %

akciós termék
Szafi Fitt Eritrites Törökmogyorós Drazsé
A termék ára:
688 Ft

7 IKON pont

Neera Indus Sószappan

4 %

akciós termék
Neera Indus Sószappan
A termék ára:
637 Ft

6 IKON pont

Bio Kombu Tengeri Alga

A termék ára:
2.006 Ft

20 IKON pont

Barbara Gluténmentes Tészta Orsó

A termék ára:
583 Ft

6 IKON pont

Dr.Steinberger Bio Feketeáfonya Nektár

A termék ára:
2.889 Ft

29 IKON pont

Nett Food Kukorica Dara

A termék ára:
154 Ft

2 IKON pont

Cleaneco Vízkooldó

A termék ára:
909 Ft

9 IKON pont

Dia-Wellness Kölyökbarát Lisztkeverék

4 %

akciós termék
Dia-Wellness Kölyökbarát Lisztkeverék
A termék ára:
429 Ft

4 IKON pont

Cukor Stop Stevia Cseppek

A termék ára:
2.153 Ft

22 IKON pont

Bach Virágeszencia Iszalag

A termék ára:
1.786 Ft

18 IKON pont

Clipper Organic Super Green Detox Tea

4 %

akciós termék
Clipper Organic Super Green Detox Tea
A termék ára:
969 Ft

10 IKON pont