Kosár

Az Ön kosara még üres.
Termékek megrendeléséhez kérjük használja a "Kosár"-ba gombot!

Promóciós kód


Pénzvisszafizetési garancia
Ügyfélszolgálat
Bankkártyás fizetési lehetőség
Vodafone Kedd elfogadóhely
Vital magazin vásárlóinknak
Ajándék vásárlóinknak
Bio Hair kupon
Ikon pontkártya
Ingyenes szállítás nap
Pick Pack Pont
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.hu Árak és paraméterek összehasonlítása az Árukeresőn

Szállítási és fizetési feltételek


 
 
Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók:
  • Futárszolgálat! A házhoz szállítást az ItemTrade Magyarország Kft. megbízásából a GLS Hungary Kft. illetve a Magyar Posta Futárszolgálat (MPL) . végzi. (MPL futárszolgálatot választva a csomag átvételekor BANKKÁRTYÁVAL is fizethet!)
  • Posta Pont! PostaPonti csomagátvétel a csomagautomaták mellett több mint 3500 postán és 125 MOL töltőállomáson és COOP üzletben is! Bővebb információ ITT>>
  • Pick Pack Pont! A megrendelt terméket Ön az ország 170 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pont -jaink segítségével is átveheti. Bővebb információ ITT>>
  • Külföldi kiszállítás! Az Életteli Bio webáruház az alábbi országokba is teljesíti a megrendeléseket :  Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország! További részletek ITT>>
 

A kiszállítás díját igyekeztünk alacsonyra szabni, ám ezt még alacsonyabbá teheti! A szállítás ára ugyanis a rendelt termékek árával fordítottan arányos – minél többet rendel, annál kevesebb, ha pedig 11 990 Ft felett rendel, akkor INGYENES a kiszállítás. A konkrét árak így alakulnak:
 

Utánvétellel fizetve (GLS, MPL):

MPL futárszolgálatot választva a csomag átvételekor BANKKÁRTYÁVAL is fizethet!

(15 kg rendelés súlyig, felette + 950 Ft 50 kg -ig) 

 

1 - 7 000 Ft-ig: 1090 Ft

7 001 - 9 000 Ft-ig: 990 Ft

9 001 - 10 000 Ft-ig: 890 Ft

10 001 - 11 990 Ft-ig: 790 Ft

11 990 Ft felett pedig INGYENES!

 

Banki átutalással, bankkártyával fizetve (GLS, MPL):

(15 kg rendelés súlyig, felette + 950 Ft 50 kg -ig) 

 

1 Ft -tól  11 990 Ft -ig: 790 Ft
11 990 Ft felett pedig INGYENES!


Ezért ha teheti rendeljen 11 990 Ft felett! Vagy válassza a Posta Pont csomagátvételt és így a kézbesítési díjak az alábbiakként alakulnak:

 
30 kg alatti csomag és utánvétellel történő fizetés esetén:
 
1 Ft - 11 990 Ft-os vásárlás esetén: 799 Ft 
11 990 Ft feletti vásárlás esetén: DÍJMENTES!
 

A PostaPont -on fizethet készpénzzel vagy akár bankkártyával is.

Az ország 4000 pontján megtalálható postán és már 125 MOL töltőállomáson és COOP üzletben is átveheti a rendelt termékeket.

 

Fontos tudnivalók, hasznos információk bankkártyás fizetéshez:

 
Az Életteli Bio webáruház részére az UniCredit Bank Hungary Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Természetesen nem csak UniCredit bankkártyával van lehetősége fizetni, hanem az összes Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron kártyát kibocsátó bank kártyájával!
 
 
 
TIPP!
 

Ha banki átutalással, bankkártyával fizeti ki a vásárolt terméket, akkor a kézbesítés díja a GLS vagy az MPL futárszolgálatot választva:

 

1 Ft  - 11 990 Ft -ig:  790 Ft.

 
 
Minden kedves vásárlónk aki bruttó 20.000 Ft. felett vásárol áruházunkban, minden alkalommal értékes termékek vagy ajándékcsomagok közül választhat! Természetesen ajándék még a törzsvásárlói kártya a Bio Hair Hajvágószalon kupon és nem utolsó sorban az ingyenes kiszállítás is! További részletek >>

 

Vásároljon áruházunkban és a Bio Hair Hajvágószalon jóvoltából értékes kupont kap ajándékba! 15.000 Ft. feletti vásárlás esetén egyszeri ajándék professzionális fejmasszázst! 20.000 Ft. feletti vásárlás esetén egyszeri ajándék hajpakolást fejmasszázzsal vagy hajszeszes kezelést fejmasszázzsal! További részletek >>

 
Ha Vodafone -os akkor a Vodafone kedd akció keretében egész évben minden kedden fél áron vásárolhatja meg a Vodafone kedd akcióban részt vevő termékeinket vagy egyet fizet és mi kettőt adunk!  A promócióban csak Vodafone -os (70) telefonszámmal lehet részt venni és csak a Vodafone kedd termékekre vonatkozik az 1+1 vagy az 50% ajánlat! Küldje el a ELETTELI szót egy normál díjas SMS -ben a 06 70 70 00 241 -es telefonszámra. A válaszüzenetben egy egyedi kódot kap amit a pénztárnál kell megadni. Más kedvezményt ezekre a termékekre nem tudunk érvényesíteni kivétel ez alól az ingyenes kiszállítás 11 990 Ft. végösszeg felett illetve a pont jóváírás az IKON pontgyűjtő kártya programban!
 
Igényeljen pontgyűjtő kártyát díjmentesen! Az IKON pontgyűjtő kártya Magyarország első kizárólag online (csak interneten használható) pontgyűjtő kártyája. A kártyával lehetősége adódik vásárlásai alkalmával pontokat gyűjteni melyeket azután levásárolhat, vagy vásárlása értékét csökkentheti azáltal, hogy a kártyáján lévő pontokat beszámíttatja a vételárba! Az IKON kártya egy bankkártya méretű plasztik kártya egyedi azonosítószámmal. A kedvezményeket áruházunkban a pénztárnál a kártya azonosító számának megadása után tudja érvényesíteni. További részletek>>
 
Az Életteli Bio webáruház  2015-ben is részt vesz abban a kezdeményezésben, hogy minden hónap első hétfőjén, illetve 2015 december 10.-én rendelt termékeket az egész ország területére ingyenesen* kézbesíti! ( Ingyenes szállítás tekintetében a rendelés dátumát vesszük figyelembe, tehát akkor tudjuk a promóciót biztosítani ha rendelését az adott napon adja le! 00:00 órától 24:00 óráig) * Ingyenes kézbesítés átutalással történő fizetés esetén 6000 Ft., utánvéttel történő fizetés esetén 7000 Ft. értékű vásárlás fölött! További részletek >>

 
Részletes szállítási információk:
 
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az évszakokból adódó hőmérsékletre való tekintettel, az adott héten, csütörtökön és pénteken leadott rendeléseket csak a következő héten hétfőn adjuk át a futárszolgálatoknak a hétvégi raktározás miatt! Mivel a kozmetikumok általános tárolási hőmérséklete +15 Celsius fok felett és +22 Celsius fok alatt az optimális és ez a logisztikai központokban nem biztosított így nem tudnánk garantálni a rendelt termékek 100% -os minőségét! Kérjük, hogy rendelésnél ezt vegye figyelembe!
 
A szállítási költséget, szállítási módot és a házhoz szállítás várható időpontját az Életteli Bio webáruház munkatársa telefonon keresztül, a termék kiszállítása előtt egyeztetheti Önnel, valamint a kézbesítést végző futár szintén telefonon egyezteti a csomag pontos érkezési időpontját ezért arra kérjük, hogy a regisztráció folyamán olyan telefonszámot adjon meg, amin napközben elérhetjük! A csomagok kiszállítása munkanapokon, munkaidőben történik reggel 8 és 17 óra között.
 
A Magyar Posta Futárszolgálat (MPL):
 
A Magyar Posta futárszolgálata az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24-72 órán belül. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban. Minden csomag értékbiztosítva kerül feladásra! Kérjük, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Ellenkező esetben a Magyar Posta munkatársa értesítőt hagy az Ön címén, mely értesítővel az azon megadott postán veheti át a rendelt terméket!
 
Magyar Posta Futárszolgálat (MPL) csomagszállítási díjai (utánvétellel):
MPL futárszolgálatot választva a csomag átvételekor BANKKÁRTYÁVAL is fizethet!
 
A házhozszállítás díja 15 kg alatti csomag és utánvétellel történő fizetés esetén:
(15 kg rendelés súlyig, felette + 950 Ft 50 kg -ig) 
 
 

1 - 7 000 Ft-ig: 1090 Ft

7 001 - 9 000 Ft-ig: 990 Ft

9 001 - 10 000 Ft-ig: 890 Ft

10 001 - 11 990 Ft-ig: 790 Ft

11 990 Ft felett pedig INGYENES!

 
 
Magyar Posta Futárszolgálat (MPL) csomagszállítási díjai utánvételi díj nélkül, banki átutalással, bankkártyával fizetve:
(15 kg rendelés súlyig, felette + 950 Ft 50 kg -ig) 
 
1 Ft - 11 990 Ft-os vásárlás között: 790 Ft
11 990 Ft feletti vásárlás esetén: DÍJMENTES!
 
 
Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:
2-7 munkanapon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó.
Az automatikus visszaigazoló üzenetet közvetlenül a megrendelés leadása után küldi az áruház a regisztrációkor megadott email címre.
Az árak az ÁFA -t tartalmazzák!
 

 
A PostaPont csomagátvétel (Magyar Posta): 
 
A csomag küldeményét az Ön otthonához vagy munkahelyéhez legközelebbi postán is átveheti, tetszőleges időpontban a posta nyitvatartási idejében. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, hogy a szállítási opciók közül a "Posta Pont átvétel" -  megnevezést jelölje meg és a következő lépésben ki tudja választani a Önnek legmegfelelőbb Posta Pontot! A csomagja ellenértékét bankkártyával (csak bizonyos postákon) vagy készpénzzel is kiegyenlítheti!
 
A szolgáltatásról bővebben: ITT>>
 
Magyar Posta - Posta Pont csomagszállítási díjai (utánvétellel):
 
30 kg alatti csomag és utánvétellel történő fizetés esetén:
 
1 Ft - 11 990 Ft-os vásárlás esetén: 799 Ft 
11 990 Ft feletti vásárlás esetén: DÍJMENTES!
 
Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:
2-7 munkanapon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó.
Az automatikus visszaigazoló üzenetet közvetlenül a megrendelés leadása után küldi az áruház a regisztrációkor megadott email címre.
Az árak az ÁFA -t tartalmazzák!
 

 
Pick Pack Pont:
 
Az ország 170 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pont -jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor email -ben értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől vasárnapig 08:00 – 20:00 óráig vannak nyitva. A csomagot kifizetheti készpénzzel illetve amelyik árushelyen lehetséges ott bankkártyával is!

A szolgáltatásról bővebben: ITT>>
 
Pick Pack Pont csomagszállítási díjai:
 
(Max. rendelési összeghatár 150 000 Ft -ig.)
 
A szállítás díja 20kg alatti, max. 50x50x50 cm terjedelmű csomag esetén:
(20 kg rendelés súlyig, felette + 850 Ft 50 kg -ig) 
 

1 - 7 000 Ft-ig: 1099 Ft

7 001 - 8 000 Ft-ig: 999 Ft

8 001 - 9 000 Ft-ig: 899 Ft

9 001 - 10 000 Ft-ig: 799 Ft

10 001 - 11 990 Ft-ig: 699 Ft

11 990 Ft felett INGYENES!

 
Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:
4-8 munkanapon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó.
Az automatikus visszaigazoló üzenetet közvetlenül a megrendelés leadása után küldi az áruház a regisztrációkor megadott email címre.
 
Csomag átvételi pontok listája: ITT>>
 
Az árak az ÁFA -t tartalmazzák!
 

 
GLS Hungary Kft.:

A GLS Hungary Futárszolgálat az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24-72 órán belül. A csomagok kézbesítése munkanapokon  történik 8:00-18:00 óra  közötti  időszakban. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben  ebben  az időszakban  nem  tartózkodik  otthon,  szállítási  címként célszerű  (amennyiben  van  rá  lehetősége)  munkahelyi  címet  megadni. Amennyiben a futár nem találja a megadott címen a megrendelőt, úgy a megadott telefonszámon megpróbálja elérni! Ha nem sikerül a megrendelővel beszélni, úgy értesítőt hagy a csomag későbbi kiszállításának idejéről!
 
GLS Futárszolgálat csomagszállítási díjai (utánvétellel):
 
(Max. rendelési összeghatár nincs.)
 
A házhozszállítás díja, 15 kg alatti csomag esetén:
(15 kg rendelés súlyig, felette + 950 Ft 50 kg -ig) 
 

1 - 7 000 Ft-ig: 1090 Ft

7 001 - 9 000 Ft-ig: 990 Ft

9 001 - 10 000 Ft-ig: 890 Ft

10 001 - 11 990 Ft-ig: 790 Ft

11 990 Ft felett pedig INGYENES!

 
A GLS Futárszolgálat csomagszállítási díjai (utánvételi díj nélkül, banki átutalással, bankkártyával fizetve):
(15 kg rendelés súlyig, felette + 950 Ft 50 kg -ig) 
 
1 Ft - 11 990 Ft-os vásárlás között: 790 Ft
11 990 Ft feletti vásárlás esetén: DÍJMENTES!
 
 
Rendelés feldolgozás szállítási határidők:
2-7 munkanapon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó.
Az automatikus visszaigazoló üzenetet közvetlenül a megrendelés leadása után küldi az áruház a regisztrációkor megadott email címre.
Az árak az ÁFA -t tartalmazzák!
 


A megrendelt termék házhoz szállítási díjának, fizetésének ismertetése:
  • Utánvétel esetén a postásnak, futárnak egy összegben készpénzzel fizethet. A csomagban található számla tartalmazza a vásárlás összegét és a szállítási költséget is.
  • Pick Pack Pontos átvétel esetén készpénzes fizetés lehetséges, illetve amely átvevőhelynél működik bankkártyás vásárlási lehetőség, akkor akár azt is igénybe veheti!
  • Átutalással történő fizetés esetén Önnek már csak a csomagot kell átvennie a futártól.
 
Az árak Magyar forintban értendők amelyek tartalmazzák a 27% -os ÁFA-t.
 
Házhozszállítás során a készpénzzel fizető megrendelőink a szállítónak illetve postának fizetik ki az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát, szállítólevelet és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár, postás, áruátadó előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Ön minden esetben a rendelt csomagban részletes számlát kap a megrendelt termékekről a rendelést teljesítő Életteli Bio webáruháztól.
 
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a  visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, a csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módunkban ismételten elküldeni!
 
Az ItemTrade Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a szállítási díjakon és a rendelt csomag kézbesítési módján bármikor változtasson!  (A már megrendelt termékek esetében csak a vevői egyeztetés után.)
 
 


| 
|

Ajánlott termékek

Íz-Tár Fuszerkeverék Sültcsirke

A termék ára:
107 Ft

1 IKON pont

Donair Fésu 9818,1441

A termék ára:
155 Ft

2 IKON pont

Hutesa Száras Kapribogyó

A termék ára:
595 Ft

6 IKON pont

Le Veneziane Lasagne

A termék ára:
1.085 Ft

11 IKON pont

Sulwhasoo timetreasure bormegújító arckrém

5 %

akciós termék
Sulwhasoo timetreasure bormegújító arckrém
A termék ára:
118.013 Ft

1.180 IKON pont

Gyógyfu Körömvirág Szirom

A termék ára:
269 Ft

3 IKON pont

Bretas 100% Füge Jam

A termék ára:
1.203 Ft

12 IKON pont

Pedibus Talpbetét Bor Mester 37/38

A termék ára:
1.577 Ft

16 IKON pont

Dr.Flóra Aphrodi-Tee 25x1g

A termék ára:
688 Ft

7 IKON pont

Active O2 Fittness Víz Narancs-Citrom

A termék ára:
474 Ft

5 IKON pont

Azonnali Hajtoszínezo Spray Barna Hajra

A termék ára:
1.068 Ft

11 IKON pont

Zöldvér Papaya Tabletta 100% 60+18db

A termék ára:
2.012 Ft

20 IKON pont

Holle Bio Bébiétel Finom Alma

A termék ára:
535 Ft

5 IKON pont

Mecsek Orbáncfu 25X1G

A termék ára:
367 Ft

4 IKON pont

Urtekram Bio Sampon Csalán

6 %

akciós termék
Urtekram Bio Sampon Csalán
A termék ára:
3.063 Ft

31 IKON pont

Bucegi Növényi Pástétom Gombás

A termék ára:
342 Ft

3 IKON pont

Kamala Dobozos Illóolaj Narancs

A termék ára:
561 Ft

6 IKON pont

Kalifa Pisztácia

A termék ára:
399 Ft

4 IKON pont

Organiqua Bio Nyers Super Berry Mix

A termék ára:
1.809 Ft

18 IKON pont

Herbária Hibiszkuszvirág Tea

4 %

akciós termék
Herbária Hibiszkuszvirág Tea
A termék ára:
338 Ft

3 IKON pont

Oma Gertrude Volumennövelo Sampon

4 %

akciós termék
Oma Gertrude Volumennövelo Sampon
A termék ára:
936 Ft

9 IKON pont

Vitamin Station Mega Co Q10 Kapszula

6 %

akciós termék
Vitamin Station Mega Co Q10 Kapszula
A termék ára:
4.503 Ft

45 IKON pont

Dr.Chen Csillagánizs Egész Termés

A termék ára:
326 Ft

3 IKON pont